Museum Ons’ Lieve Heer op Solder: Museummedewerker

Museum Ons’ Lieve Heer op Solder in Amsterdam zoekt een Museummedewerker voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 13-05-2024



Museum Ons’ Lieve Heer op Solder bestaat uit twee gebouwen, het oude monument en het nieuwe entreegebouw. En er is een nieuwe koers ingezet waarbij de maatschappelijke relevantie van het erfgoed centraal staat. Jaarlijks ontvangen wij ongeveer 100.000 bezoekers en vele scholieren die zich laten verrassen door dit bijzondere museum!

Ben jij mensgericht en sociaal ingesteld? Vind je het leuk om bezoekers een warm welkom te heten en te enthousiasmeren over Museum Ons’ Lieve Heer op Solder? Lees dan snel verder!

Museummedewerker

32 tot 36 uur per week

Hoe ziet je dag eruit?
Je opent de gebouwen voor collega’s en bezoekers. Na je openingsronde ga je de briefing voorbereiden, en je brieft je collega’s en vrijwilligers over de planning van de dag. Je bespreekt welke bijzonderheden je kunt verwachten en neemt met elkaar de dagplanning door. Na openingstijd gaat iedereen naar een van de posten; winkel/kassa/receptie, audiotour of je loopt de serviceronde door het Oude Huis en je lost elkaar af. Je ontvangt bezoekers en gasten op een gastvrije manier en geeft extra informatie. Aan het einde van de dag, loop je de sluitronde en zorg je dat iedereen een unieke beleving heeft gehad!

Onze ideale collega is een flexibele en sociale teamspeler die onze bezoekers een unieke ervaring wil bieden in prachtig historisch pand.

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie, ervaring op het gebied van beveiliging en toezicht en je kunt aantoonbaar risico’s inschatten.
  • Je begrijpt de kwetsbaarheid van een historische omgeving en de zorg voor het openstellen voor het publiek van een monument met een kunstcollectie.
  • Je bent in het bezit van een diploma EHBO, bhv en chv (collectiehulpverlening), of je bent bereid deze diploma’s te behalen.
  • Je spreekt goed Nederlands en Engels.

Wij bieden
Werken bij Museum Ons’ Lieve Heer op Solder betekent werken op een inspirerende plek in het hart van Amsterdam-Centrum. Een omgeving waar jouw bijdrage gewaardeerd wordt!

Daarnaast bieden we jou:

  • Een afwisselende baan in een unieke historische omgeving, in de meest boeiende buurt van Amsterdam binnen een leuk en divers team van fijne collega’s.
  • Een jaarcontract voor 32 tot 36 uur per week, met de mogelijkheid tot verlenging.
  • Een salaris binnen schaal 4, € 2.406,- tot € 2.863,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek conform de Museum-cao.
  • Flexibele werktijden.
  • Een eindejaaruitkering van 3,4% en vakantiegeld van 8%.
  • Een collectief pensioen via Zwitserleven.
  • Een NS Business card voor woon-werkverkeer als je buiten Amsterdam woont of een kilometervergoeding binnen de stad Amsterdam.

Enthousiast geworden?
Wacht niet langer en stuur je cv en een korte motivatie naar vacature@opsolder.nl ter attentie van Ibrahim Altunay. Deze vacature sluit vóór 14 mei 2024.

De eerste gespreksronde vindt plaats op 21 of 22 mei 2024. Gelieve hier rekening mee te houden.

Een screening door Justitie maakt onderdeel uit van de procedure. Ook een referentiecheck maakt deel uit van de selectieprocedure.

We nodigen iedereen die zich in de functie herkent van harte uit om te solliciteren.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.